Horloges bedrukken

Horloges bedrukken, een perfecte reclame! Van sommige horloges kun je de wijzerplaat helemaal zelf ontwerpen, bij andere kun je puur het horloge met logo laten bedrukken. Iedereen houdt zich onbewust elke dag bezig met de tijd. Hoe laat is het? Hoeveel tijd heb ik nog? Etc. Een horloge is natuurlijk een geweldig relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties. Het is een functioneel relatiegeschenk want iedereen in het dagelijks leven heeft met tijd te maken. De opdruk van jullie logo maakt van de horloges hét relatiegeschenk voor komend jaar.


Bedrukte horloges als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Horloges zijn populair om weg te geven. Een bedrukte horloge is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten horloges in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een horloge, neem dan gerust contact met ons op!

Horloges bedrukken met logo

Horloges zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een horloge bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een horloge een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw horloges bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Horloges bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!