Tablet hoezen bedrukken

Tablet hoezen bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. Tablets worden steeds vaker ingezet binnen bedrijven. Deze apparaten zijn in veel gevallen een goede aanvulling of zelfs vervanging van een laptop. Door het handzame formaat kan een tablet overal worden meegenomen. Het risico hierbij is wel dat de tablet kan beschadigen. Je kunt bij ons standaard en luxe tablet hoesje bestellen, maar wij kunnen deze ook voor je laten bedrukken met jouw logo. Voor een offerte en advies over de keuze van tablet hoezen, neem dan gerust contact met ons op. De opdruk van jullie logo maakt van een tablet hoes hét relatiegeschenk voor komend jaar.
Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte tablet hoezen als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tablet hoezen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte tablet hoes is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten tablet hoezen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een tablet hoes neem dan gerust contact met ons op!

Tablet hoezen bedrukken met logo

Tablet hoezen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een tablet hoes bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een tablet hoes een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw tablet hoes bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Tablet hoezen bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!