Laptoptassen bedrukken

Laptoptassen bedrukken we in meestal met een zeef- of transferdruk, afhankelijk van aantal drukkleuren in uw logo. De opdruk van jullie logo maakt van een laptoptas hét relatiegeschenk voor komend jaar. Altijd een notebook of laptop bij de hand! Wil je jouw klant iets geven dat degelijk is, gemaakt is van de beste materialen en zeer functioneel moet zijn? Denk dan eens aan onze luxe laptoptassen. De laptoptassen kunnen bedrukt of geborduurd worden met jouw logo waarmee je jouw bedrijfsnaam combineert met een mooie en degelijke uitstraling! Dat schept toch direct vertrouwen? Laptoptas bedrukken kan vanaf 6 werkdagen.

Pagina 2 van 3
Pagina 2 van 3

Bedrukte laptoptassen als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte! Laptoptassen bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Tegenwoordig hebben veel mensen een laptop voor het werk. Het is natuurlijk belangrijk dat dit dure apparaat veilig op de kantoor aankomt. Je kunt hiervoor zorgen door een bedrukte laptoptas cadeau te geven! Met een bedrukte laptoptas zal de laptop van uw relatie zeer heelhuids op het werk/thuis aankomen. Op deze manier wordt jouw bedrijf bij jouw relaties iedere keer herinnerd worden wanneer zij de laptoptas ziet. Op deze manier kun je zeer effectief reclame maken, tegen een relatief kleine investering!

Laptoptassen zijn ideaal voor:
Beurzen
Studenten
Workshops
Gebruik in openbaar vervoer

Laptoptassen bedrukken met logo

Een laptoptas als relatiegeschenk voor jouw relaties? Waarom niet!? Wanneer er belangrijke documenten/laptops mee moeten naar het werk, is het handig om ze netjes opgeborgen te hebben. Een laptop-aktetas is zo ingedeeld zodat de laptop/papieren netjes kunnen worden meegenomen. Verras jouw relaties /medewerkers met een laptoptas bedrukt met jouw logo als relatiegeschenk, altijd leuk om te krijgen maar ook om te geven! Overigens is een laptoptas weer helemaal trendy! Vooral onder de jeugd is een laptoptas weer helemaal hip!

Meest voorkomende materialen
RPET ( sterk, duurzaam, biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar, lichtgewicht )
210D polyester ( mooie uitstraling en sterk )
600D polyester ( zeer sterk, mooie uitstraling )

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw laptoptas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Laptoptassen bedrukken, stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.