Sporttassen bedrukken

Sporttassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeef- of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een sporttas hét relatiegeschenk voor komend jaar. Sporttassen bedrukken kan bij ons al vanaf 50 stuks. Met een sporttas kun je verschillende kanten op. Bij sportverenigingen ziet het natuurlijk professioneel uit wanneer de teams allemaal met dezelfde sporttas rondlopen. Door ons assortiment is het mogelijk om een tas uit te zoeken in de kleuren van de club en met bedrukking van het logo zullen de teams overal herkend worden. Sporttas bedrukken met jouw logo? Als er één veelzijdige tas is dan is het wel de sporttas. Voor voetbal, tennis, badminton en ga zo maar door is een bedrukte sporttas een welkom relatiegeschenk.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte sporttassen als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Sporttassen bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Sporttassen zijn natuurlijk niet alleen voor sportclubs te gebruiken. Deze tas wordt steeds vaker als relatiegeschenk gebruikt. Het grote voordeel van een sporttas is de ruime inhoud. Doordat je relaties veel kwijt kunnen in deze tas, zal een sporttas ook vaak privé worden gebruikt om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie of voor een andere activiteit waar jouw relaties wat meer bagage voor nodig hebben.

Meest voorkomende modellen:
Weekend /sporttas ( ruim hoofdvak, verstelbare schouderband )
Duffeltas ( rond model, permanente, verstelbare schouderband )
Exclusief grote sporttas ( merk Slagenzer, met 2 zijvakken )
Trolley weekendtas ( handig met gevoerde handvat, met wieltjes )

Sporttassen bedrukken met logo

Wij van DéBlé zijn van mening dat je het nooit fout kunt doen wanneer jij je relaties verrast met een sporttas met logo, ze zullen deze tas veel gebruiken en met een mooie subtiele bedrukking geef je hiermee hét perfecte relatiegeschenk! Elke sporttas met jouw logo geeft een toegevoegde waarde voor het relatiegeschenk. De uitstraling zal mooi zijn, je pikt overal waar de tas te zien is nog wat reclame mee en je relaties zullen nooit vergeten van wie ze deze handige sporttas hebben gekregen. Wij kunnen de sporttassen op verschillende manieren bedrukken, vraag naar mogelijkheden.

Meest voorkomende materiaal:
PP Non Woven ( sterk, duurzaam, biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar, lichtgewicht )
600D polyester ( zeer sterk, mooie uitstraling )
300D polyester ( sterk, mooie uitstraling )
PVC vrij (milieuvriendelijk, licht van gewicht en duurzaam )
1680D polyester ( extra sterk, mooie uitstraling )

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw sporttas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Sporttassen bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!