Anti diefstal relatiegeschenk bedrukken

Anti diefstal relatiegeschenken bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde anti diefstal geschenk als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Anti diefstal relatiegeschenken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Ook zeefdrukken behoort tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rond zeefdruk. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie?Denk eens aan een anti diefstal relatiegeschenk gepersonaliseerd met logo? Wie is er niet eens slachtoffer geweest van diefstal / zakkenrollers. Geef daarom zakkenrollers niet de kans! Als dit tijdens een dagje weg gebeurd of als je op vakantie bent, kan dit erg vervelend zijn. Om diefstal / zakkenrollen te kunnen voorkomen moet je slimmer zijn dan de dief. Wij hebben een aantal anti diefstal relatiegeschenken die daarbij goed kunnen helpen/voorkomen. Deze relatiegeschenken ontmoedigen de dieven en maken het stelen moeilijker van dierbare spullen. Hierdoor zijn de spullen van je relaties / werknemers een stuk veiliger.

Lees meerBedrukte anti diefstal relatiegeschenken, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Anti diefstal relatiegeschenken zijn nu heel populair om weg te geven. Een bedrukte anti diefstal relatiegeschenk is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten anti diefstal relatiegeschenken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een anti diefstal relatiegeschenk neem dan gerust contact met ons op!

Anti diefstal relatiegeschenken bedrukken en personaliseren met logo

Anti diefstal relatiegeschenken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een professionele uitstraling. Een anti diefstal relatiegeschenk bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een anti diefstal relatiegeschenk een geschikt cadeau!

Meest voorkomende modellen:
Bobby Original ( beste anti-diefstal rugtas, verborgen ritsen )
Bobby Compact ( snijvast materiaal, geheime vakjes, verborgen ritsen )
Bobby Bizz ( switchen van rugzak naar koffertje, geïntegreerd slot )
Bobby Urban ( snijbestendig materiaal, Urban Lifestyle, volledig afsluitbaar door bovenkant op te rollen)
Bobby Urban Lite ( geïntegreerd sleutelkoord, RFID bescherming, Anti-diefstal design, Net voor extra capaciteit )