Anti-stress items bedrukken relatiegeschenk

Anti-stress items bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Anti-stress items bedrukken kan vanaf 100 stuks. Bibberen en beven op de werkvloer, met het linkse been uit bed stappen om te gaan werken, weten dat er weer stapels papieren op uw bureau liggen en door het bos de bomen niet meer zien..... Onder stress gebukt gaan is een verschijnsel van de 21ste eeuw. En maak je geen illusies: ook op jouw werkvloer komt het voor. Steek daarom jouw werknemers een hart onder de riem met een anti-stress item. Anti-stress items bedrukken is al mogelijk vanaf 6 werkdagen. De opdruk van jullie logo maakt van de anti-stress items hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte Anti-stress items, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Een anti-stress artikel zal altijd op het bureau of in de auto van uw zakenrelaties liggen, en wanneer de stressbuien weer opspelen, kunnen ze zich hier even flink op uitleven. Ook zijn anti-stress artikelen leuk om als relatiegeschenk te geven aan kinderen. Ze zullen het dan als speelgoed zien, en niet als een anti-stress artikel. Zo zal bijvoorbeeld een anti-stress voetbal of een anti-stress bal met koord het goed doen bij de jeugd. En met een relatiegeschenk voor kinderen, doet u de ouders natuurlijk ook een groot plezier! Een anti-stress artikel is ook een ideale reclamedrager. Bedrukt met uw logo, tekst of slogan zal er in alle stress buien even aan uw bedrijf gedacht worden. Uw zakenrelaties zullen dankbaar zijn dat jouw relatiegeschenk ze helpt te ontspannen zodat ze weer optimaal kunnen presteren. Anti-stress items bedrukken is mogelijk binnen enkele dagen.

Anti-stress items bedrukken en personaliseren met logo

Laat jouw relatie dus ontstressen met een bedrukt anti stress gadget. Niet op elke werkvloer hangt een ontspannen sfeer. Stress begint langzaam normaal te worden op het werk, natuurlijk komt dit de prestaties niet ten goede. Daarom is het inlassen van rustpauzes zeer belangrijk. Ook kunnen mensen heel verschillend reageren tegen stress, de ene gaat hier goed mee om, en de ander is hier wat gevoeliger voor. Jij kan ervoor zorgen dat de werksfeer wat aangenamer wordt bij jouw zakenrelaties. En wel door ze te verrassen met anti-stress artikelen als relatiegeschenk.