Caps bedrukken relatiegeschenk

Caps bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte cap als relatiegeschenk. Caps bedrukken met logo? Caps & petjes zijn populair om weg te geven. Een bedrukte cap of petje is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hieronder vind je allerlei verschillende soorten caps & petjes in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. De opdruk van jullie logo maakt van de caps hét relatiegeschenk voor komend jaar. Caps & petjes bedrukken of borduren we in de meeste gevallen, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. Een cap met opdruk hét koele relatiegeschenk voor de komende zomer! Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte caps, gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Bedrukte caps zijn altijd leuke relatiegeschenken om weg te geven. Daarnaast zijn caps erg praktisch en zullen ze keer op keer opnieuw gebruikt worden. Een cap met een bedrukking zorgt voor dé optimaal naamsbekendheid. Laat de caps bedrukken met jouw leuke tekst, bedrijfsnaam of logo. Zo zijn bijvoorbeeld caps met opdruk ook zeer geschikt voor evenementen en marketingcampagnes. Daarnaast heeft een bedrukte cap positieve invloed op de branding van jouw bedrijfsnaam/merk.

Caps bedrukken en personaliseren met uw logo

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw cap bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Caps bedrukken? Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie caps.