Diverse premiums bedrukken relatiegeschenk

Originele premiums bedrukken wij door middel van een tampondruk. Wees creatief: geef een origineel relatiegeschenk. Ken je dat gevoel...je bent op zoek naar originele relatiegeschenken maar kunt niet kiezen? Nou je bent beslist niet de enigste, want in de wereld van relatiegeschenken ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Geven we een Eco sokken of een tuinsetje of toch maar een hippe horloge, oh nee die stijlvolle / handige schoudertas is ook wel apart om te geven (en te krijgen).

De opdruk van jullie logo maakt van de originele premiums hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Originele premiums bedrukken en personaliseren met logo

Originele premiums zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een originele premium bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een originele premium een geschikt cadeau!

Bedrukte originele premiums, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Originele premiums zijn populair om weg te geven. Een bedrukte originele premium is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een originele premium neem dan gerust contact met ons op!