Fleece dekens bedrukken relatiegeschenk

Fleece dekens bedrukken? Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde fleece deken als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een fleece deken gepersonaliseerd met logo? Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Een fleece deken is handig om te hebben. Het kan worden gebruikt in de winter om je te warmen en in de zomer kunt je een fleece deken gebruiken voor een lange zwoele avond.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte fleece dekens als relatiegeschenk

Wanneer je het logo van jouw bedrijf op de fleece dekens laat bedrukken, maak je van een gewone fleece deken een echte reclamedrager! Onze fleece dekens zijn allemaal van goede kwaliteit, jouw relaties zullen jarenlang plezier hebben van de dekens. De opdruk van jullie logo maakt van een fleece deken hét relatiegeschenk voor komend jaar. Fleece dekens bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van jouw logo en aantal drukkleuren. Ook borduren behoort tot de mogelijkheden.

Fleece dekens bedrukken en personaliseren met logo

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Fleece dekens zijn populair om weg te geven. Een bedrukte fleece deken is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten fleece dekens in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een fleece deken neem dan gerust contact met ons op!

Fleece dekens gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Fleece dekens zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een thermo mok bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een fleece deken een geschikt cadeau! Jarenlang plezier betekent dus ook goede aandacht voor jouw bedrijf, laat daarom je fleece deken bedrukken met jouw logo!