Heuptassen bedrukken relatiegeschenk

Heuptassen bedrukken met logo? Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde heuptasje als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een heuptas gepersonaliseerd met logo? Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Heuptassen bedrukken wij meestal met een een zeefdruk. Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking op je tasjes. Juist nu zijn relaties je belangrijkste geschenk!Bedrukte heuptasjes, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Ben jij buiten werktijd iemand die graag gaat wandelen of vaak op stap gaat? Dan is een sport heuptas met opdruk leuk om te krijgen of te geven van jouw zakelijke collega's! Het is altijd fijn een tas bij je te hebben wanneer je van huis gaat, maar wanneer je er niet van houdt deze in de hand te hebben of aan je schouders te hebben hangen dan kunt je hem nog altijd op de heup meenemen! Toch leuk zo'n heuptas als relatiegeschenk! Fanny pack bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Heuptasjes bedrukken we met een zeef- of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal drukkleuren. Buideltasjes bedrukken kan vanaf 6 werkdagen. De opdruk van jullie logo maakt van een sport heuptasje hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Heuptasjes bedrukken en personaliseren met logo

Het aantal (kleine oplage) en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Heuptasjes bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Een heuptas bedrukken als relatiegeschenk? Ben jij buiten werktijd iemand die graag gaat wandelen of vaak op stap gaat? Dan is een heuptas of buideltasje met opdruk leuk om te krijgen van jouw zakelijke collega’s! Het is altijd fijn een tas bij je te hebben wanneer je van huis gaat, maar wanneer je er niet van houdt deze in de hand te hebben of aan jouw schouders te hebben hangen dan kun je het nog altijd op de heup meenemen! Toch leuk zo’n heuptas als relatiegeschenk of als promotieartikel!

Heuptasjes laten bedrukken

Wat je ook zoekt, tegenwoordig is er een heuptas voor iedereen! Wij van DéBlé zijn dan ook van mening dat het leuk is om jouw zakenrelaties te verassen met een bedrukt fanny pack, zo denken de zakelijke relaties onder ons nog vaak aan je terug! Een sport heuptas is een fijn klein tasje om bij je te hebben. Hierin kun je jouw belangrijke spullen kwijt. Zo heb je geen last van een tas aan jouw schouder of van die spullen die je vast moet houden. Wij hebben voor je verschillende soorten en maten heuptassen / buideltasjes. Zo vind je in ons assortiment de heuptas met opdruk, ideaal voor een dagje weg!