IJskrabbers relatiegeschenk

IJskrabbers bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú je relaties met een bedrukte ijskrabber als relatiegeschenk. IJskrabbers bedrukken met logo? IJskrabbers bedrukken met jouw reclame? De opdruk maakt van ijskrabbers hét relatiegeschenk voor komend jaar voor jullie klanten of personeel. Waarom niet, het in prijstechnisch gezien een goedkoop relatiegeschenk. De ijskrabber is bedoeld om ijs van autoruiten te verwijderen, meestal zijn ijskrabbers gemaakt van kunststof of kunststof met messing. Als je de voorruiten schoonmaakt kan dit beter gebeuren door een ijskrabber met messing, zo gaat het ijs er makkelijker van af en u beschadigd uw ruit niet. IJskrabbers met een handschoen eromheen, dit dient als extra bescherming tegen koude handen. Laat daarom je ijskrabbers bedrukken met jouw logo, als promotioneel geschenk! IJskrabbers bedrukken we door middel van een tampondruk (een tampon is een flexibele "stempel") of een zeefdruk.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

IJskrabbers met logo voor mailingen

Er zijn verschillende ijskrabbers verkrijgbaar in elke prijsklasse en al leverbaar vanaf 100 stuks. De platte ijskrabbers zijn uitermate geschikt om mee te sturen voor bij voorbeeld met een mailing. Hiermee slag je twee vliegen in een klap! Jouw mailing voelt anders aan en wordt zekers geopend: opvallende reclame per post wie wil dit niet. Daarnaast verras je je relaties met een functionele ijskrabber met logo. Hiermee blijf je maanden opvallend in beeld vooral in de wintermaanden.

IJskrabbers bedrukken en personaliseren met logo

De ijskrabber is een praktisch geschenk vooral in de wintermaanden. Want als jouw relaties ’s ochtends de deur uit moeten en de ruiten zijn bevroren, dan zit er niets anders op deze schoon te maken. Je schenk zo je relaties hiermee het juiste geschenk, zodat zij weer snel de weg op kunnen. De ijskrabbers zijn hier uitermate geschikt voor. Bovendien is het mogelijk om de ijskrabbers te laten bedrukken met jouw logo, voor een blijvende naamsbekendheid.


Meest voorkomende ijskrabbers
IJskrabber met handschoen ( zo blijven je handen lekker warm )
Driehoekige ijskrabber ( handig voor mailingen )
IJskrabber met lampje ( altijd handig in de donkere wintermaanden )