Keukengerei relatiegeschenk

Keukengerei bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte keukengerei als relatiegeschenk. Keukengerei bedrukken met logo? Keukengerei bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. De opdruk van jullie logo maakt van keukengerei hét relatiegeschenk voor komend jaar. Kruidentuintjes, kaasrasp, ijsemmers of kookwekker: hier vind je allerlei leuke huishoudelijke artikelen. Voor feestjes, persoonlijk gebruik of voor keukenprins(ess)en. Want ook thuis denken jouw relaties wel graag eens aan de gulle gever die je bent. Zeker als je zo'n accessoire laat bedrukken. DéBlé: voor relatiegeschenken thuis en daarbuiten!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte keukengerei, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Keukengerei bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Keukengerei zijn populair om weg te geven. Een bedrukt keukengerei is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten keukengerei in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een keukengeschenk neem dan gerust contact met ons op!

Keukengerei bedrukken en personaliseren met logo

Keukengerei zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een keukengeschenk bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een keukengerei een geschikt cadeau!