Koeltassen bedrukken relatiegeschenk

Koeltassen bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een gepersonaliseerde koeltas als geschenk, deze bedrukken wij in elke gewenste pms drukkleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Koeltassen bedrukken wij door middel van een zeefdruk. Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4

De opdruk maakt van een koeltas hét relatiegeschenk voor het komende zomer voor jouw relaties of personeel. Een frisse hap of een koel drankje op een warme dag: jouw relaties of collega's genieten daar maar al te graag van. Verras hen dus met een koele en efficiënte bedrukte koeltas. Want met de koel houdende relatiegeschenken van DéBlé hou je elke relaties fris. Vooral in de zomermaanden zullen jouw relaties gretig gebruik maken van een isolerende tas, zo is het logo dat we bedrukt hebben goed zichtbaar. Gebruiksvriendelijk om het BBQ vlees mee te nemen of een koud wijntje voor een picknick. Een isolerende tas personaliseren kan ook in kleine oplage (vanaf 50 stuks), informeer naar jouw mogelijkheden.

 

Koeltassen bedrukken en personaliseren met uw logo

Ongetwijfeld heb je de vraag al gekregen: "Wat heb je voor productsuggesties voor het komende warmere seizoen?" Een seizoen waarin traditioneel gezien kleinere gadgets en relatiegeschenken in trek zijn, maar waarin ook functionele en kwaliteitsproducten een plaats hebben in alle campagnes.
's Zomers speelt het leven zich veel meer buiten af, promotionele producten die buiten gebruikt kunnen worden zullen dus effectiever zijn in deze periode. Door functionaliteit en kwaliteit toe te voegen zal dit een toegevoegde waarde geven aan het merk op het item. Daarom is een bedrukte koeltas een heel geschikt product voor het komende seizoen. In ons productaanbod hebben we koeltas bedrukken voor iedere situatie en voor ieder budget.

Het voorjaar en de zomer zijn voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Denk bijvoorbeeld aan een dagje weg, of naar het park of het strand. Voor al deze activiteiten vind je bij ons dé geschikte koeltas. Zo zijn er de koeltasjes voor 6 blikjes, maar ook een opvouwbare koeltas om je lunch lekker vers te houden! En voor het hele gezin is er de koel rugtas, zo kun je voldoende eten en drinken meenemen en is ook nog eens makkelijk bij te dragen. Koeltassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeef- of transferdruk, afhankelijk van het ontwerp en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een koeltas hét relatiegeschenk voor komende zomer. Koeltassen met naam tegen groothandels prijzen.

Koeltassen met logo bedrukt

Bedrukte koeltas gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Laat nu jouw koeltas bedrukken in een kleine oplage en weggeven maar..... Zoals hierboven beschreven zijn koeltassen dus voor vele doeleinden bruikbaar, en zullen dus ook op vele plaatsen te zien zijn. Op sportvelden, stranden, parken, in steden en in supermarkten. En bedrukt met jouw logo, tekst of slogan kun je dus op deze manier wat reclame meepikken! Dus twijfelen of een koeltas een geschikt relatiegeschenk is, is dus nu niet meer nodig! Nog meer voordelen om een koeltas laten bedrukken? Het zijn stoere koele tassen die keer op keer gebruikt worden, waardoor jij ook laat zien dat het milieu belangrijk is. Wil jij ook waar voor je geld? Laat daarom jouw koelbox bedrukken bij ons: en vergroot zo jouw naamsbekendheid met hoogwaardige relatiegeschenk. Je bereikt zo dus het gewenste effect met weinig inspanning en brengt jouw bedrijf in het geheugen van mensen die jouw prestaties niet kenden.