Luidsprekers bedrukken

Luidsprekers bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras in 2020 je relaties met een bedrukte luidspreker als relatiegeschenk. Luidsprekers bedrukken met logo? Luidsprekers bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken.De opdruk van jullie logo maakt van een luidspreker hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Bedrukte luidsprekers als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Luidsprekers bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Luidsprekers zijn populair om weg te geven. Een bedrukte luidspreker is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten luidsprekers in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een luidspreker neem dan gerust contact met ons op!

Luidsprekers bedrukken met logo

Luidsprekers zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een luidspreker bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een luidspreker een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw luidspreker bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Luidsprekers bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!

Pagina 6 van 7
Pagina 6 van 7