Manicure sets bedrukken relatiegeschenk

Manicure sets bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. De opdruk van jullie logo maakt van de manicure pedicure set hét relatiegeschenk voor komende lente en zomer. Goede verzorgde nagels en handen dat wil toch iedereen, dus ook uw relaties of het nu een man of vrouw is. Het verzorgen van het lichaam is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, dus is een manicure setje het relatiegeschenk om uw relaties er verzorgd eruit laten zien. Manicuresetjes zijn uitermate geschikt om uit te delen tijdens beurzen, evenementen, en opening van een schoonheidssalon. Elke vrouw kan ze gebruiken, zowel jong als oud, maar natuurlijk voor de man, laat daarom je manicure sets bedrukken met jouw logo! Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten ontvang je van ons een vrijblijvende offerte/voorstel!Manicure sets bedrukken en personaliseren met logo

Manicuresetjes zijn uitermate geschikt om uit te delen tijdens beurzen, evenementen, en opening van een schoonheidssalon. Elke vrouw kan ze gebruiken, zowel jong als oud, maar natuurlijk voor de man, laat daarom je manicure sets bedrukken met jouw logo! Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten ontvang je van ons een vrijblijvende offerte/voorstel! De opdruk van jullie logo maakt van de manicure pedicure set hét relatiegeschenk voor de komend jaar!

Bedrukte manicure setjes, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Manicure sets zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een manicure set bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een manicure set een geschikt cadeau!