Mokken bedrukken relatiegeschenk

Mokken bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú je medewerkers of relaties met een gepersonaliseerde mok. Wij drukken mokken in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van jouw logo. Mokken bedrukken we met een transfer druk of sublimatiedruk, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. Met bedrukte koffiemokken zet je jouw naam / bedrijf supersnel in de spotlights als het om reclame gaat! Koffiemokken bedrukt met logo op gekleurde, keramische of porseleinen mokken zijn ideaal om jouw medewerkers of klanten te verrassen.

Pagina 1 van 6
Pagina 1 van 6


Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte! Mokken laten bedrukken met je logo kan vanaf 90 stuks. Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Mokken zijn populair om weg te geven. Een bedrukte mok is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hieronder vind je allerlei verschillende soorten mokken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van mokken, neem dan gerust contact met ons op! Mokken bedrukken kunnen we in ca. 10 werkdagen.

Mokken bedrukken en personaliseren met uw logo

Mokken laten bedrukken als relatiegeschenken waar je veel mee kan. Een mok vervult dan ook alle eisen van een goed relatiegeschenk en is ook voor iedereen bruikbaar. Dat moet ook wel want jaarlijks drinkt een echte Nederlandse koffie leut gemiddeld 150 liter koffie per jaar dat is gemiddeld 4 á 5 koppen per dag! Er is genoeg ruimte voor een bedrukking van jouw logo, tekst of slogan en met de juiste kleuren combinaties kun je jouw huisstijl terug laten komen in de mok. Dit geeft de mok ook een professionele uitstraling. Voor op het werk of bij jouw relaties thuis, een mok zal veelvuldig gebruikt worden en is daarom het ideale en duurzame promotieartikel, telkens als jouw klant ’s morgens geniet van een lekkere mok koffie, zullen ze aan jouw herinnert worden. Bedrukte mokken zijn natuurlijk ook ideaal vooral voor autobedrijven, ziekenhuizen en banken!