Opvouwbare tas bedrukken als relatiegeschenk

Opvouwbare boodschappentas bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú, in 2021, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde opvouwbare boodschappentas als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Opvouwbare tassen bedrukken met logo/tekst? Wij drukken opvouwbare tassen in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van jouw logo. Opvouwbare tassen bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks. Nu de gratis plastic zakjes en tassen steeds meer tot het verleden gaan behoren, gaat er een nieuwe wereld open, vol van specifieke opdruk voorziene, herbruikbare boodschappentassen.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Wij beschikken over een enorm assortiment aan stijlen, kleuren en afmetingen, gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Allemaal bedoeld om mee te gaan winkelen of boodschappen te doen. Opvouwbare boodschappentassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van het logo en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een opvouwbare tas hét relatiegeschenk voor jouw relaties. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel!

Opvouwbare boodschappentas bedrukken

Opvouwbare boodschappentas bedrukken als relatiegeschenk. Deze zijn duurzaam en dus praktisch om boodschappen mee te doen. Als jij goede klanten heb, is het natuurlijk leuk om een opvouwbare tas te laten bedrukken met een logo of tekst. Als klant zijnde is er natuurlijk niets leuker dan een origineel hebbedingetje te krijgen als promotieartikel of als relatiegeschenk. Maak de opvouwbare tas geheel naar jouw wens, in jouw kleur en logo en dus jouw relatiegeschenk. Laat de klanten of relaties niet zomaar varen, met dit unieke relatiegeschenk vergeten zij jouw in ieder geval niet!