Schorten & Ovenwanten relatiegeschenk

Schorten & ovenwanten bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk. Verras juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde schort met ovenwant als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Schorten & ovenwanten bedrukken we door middel van een zeefdruk, het artikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het product kan worden gedrukt. De opdruk van jullie logo maakt van schorten & ovenwanten hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Een kookseminar of kookcursus met jouw werknemers of relaties? Geef een leuk kookgeschenk bedrukt met jouw logo mee als aandenken van een geslaagde dag. Zodat je naam later in de keuken terug te vinden is van jouw relaties.....Want iedereen houdt van lekker eten of van koken, dus is een short of ovenwant een ideaal relatiegeschenk voor elke "kookster", laat daarom je short bedrukken met jouw logo!

Bedrukte schorten & ovenwanten als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Schorten & ovenwanten bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schorten & ovenwanten zijn populair om weg te geven. Een bedrukte schort & ovenwant is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten schorten & ovenwanten in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een schort of ovenwanten neem dan gerust contact met ons op!