Schoudertassen bedrukken relatiegeschenk

Schoudertassen bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte schoudertas als relatiegeschenk. Schoudertassen bedrukken met logo? Wij drukken schoudertassen in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van jouw logo. Voor elke schouder hebben wij een bruikbare schoudertas die als relatiegeschenk gebruikt kan worden, zo kun je jouw zakenrelaties verrassen met een draagbaar geschenk, maar ook de jeugd zal hier blij mee zijn. Van schoudertassen voor de boodschappen, tot stevige en degelijke schoudertassen voor de zakelijke gebruiker, met een schoudertas als relatiegeschenk, heb je een geschenk voor dagelijks gebruik! Schoudertas bedrukken kan vanaf 6 werkdagen. Schoudertassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal gewenste drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een schoudertas hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Schoudertassen bedrukken en personaliseren met uw logo

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Schoudertassen bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Een bedrukte schoudertas als relatiegeschenk! Waarom moeilijk doen als het allemaal ook zo makkelijk kan? Een schoudertas bied diverse mogelijkheden en is geschikt om dergelijke spullen in mee te nemen. Ook kan de schoudertas door verschillende mensen gedragen worden, denk aan de schooljeugd die de schoudertas onder andere als schooltas gebruiken. Ook jouw zakelijke relaties zullen hier gebruik van maken, vooral wanneer ze een dag vrij hebben en ergens naar toe moeten zal zo’n trendy schoudertas een echte must-have zijn.

Schoudertassen zijn ideaal voor:
 Beurzen
 Seminars
 Workshops
 Business meeting

Bedrukte schoudertas, gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Een bedrukte tas zoals de schoudertas, is helemaal geschikt om als relatiegeschenk of als promotieartikel te geven aan een klant of relatie. Jouw klanten en relaties gebruiken waarschijnlijk ook dagelijks een tas, daarom is dit een hartstikke leuk artikel om als relatiegeschenk of als promotieartikel te geven. En als je een schoudertas geef aan een relatie zal je niet meer vergeten worden en waarschijnlijk zal hij/zij jouw tas ook wel dagelijks gebruiken. Zo maak je reclame door middel van een relatiegeschenk. Vrouwen houden van tassen en over het algemeen dragen vrouwen dan ook vaak een hand- of schoudertas. Hiermee worden vrouwen graag gezien en er gaan dan ook behoorlijk wat spullen in wanneer de tas mee moet. Wij van DéBlé zijn van mening dat een hand- of schoudertas is weggelegd voor de vrouwen onder de zakenrelaties.

Meest voorkomende materiaal soorten:
 Non-Woven ( biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar, lichtgewicht )
 Katoenen draagtassen (met korte of lange hengsels )
 600D polyester ( voor extra stevigheid )

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw schoudertas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Schoudertassen bedrukken met een logo. Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie schoudertassen.