Schrijfmappen bedrukken relatiegeschenk

Schrijfmappen bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde schrijfmap als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een schrijfmap gepersonaliseerd met logo. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Schrijfmappen bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking. Blinddruk is een druktechniek waarbij het ontwerp door middel van een cliché in de map wordt geperst. Onder hoge druk en met warmte wordt het ontwerp in het materiaal geperst. Hierdoor ontstaat een verdieping, en geeft een chique uitstraling op het relatiegeschenk. De opdruk maakt van een schrijfmap hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Coronacrisis of niet….juist nu zijn relaties je belangrijkste geschenk! Schrijfmappen kunnen van belang zijn voor iedereen. Zakenmensen en scholieren hechten namelijk veel waarde aan een schrijfmap. Hierin zullen ze namelijk alle belangrijke notities op kunnen schrijven. Zij zullen het dan ook zeer zeker waarderen wanneer jij een schrijfmap als relatiegeschenk of promotieartikel geeft. Wij van DéBlé zijn daarom van mening dat een schrijfmap een waardevol en functioneel relatiegeschenk zal zijn. Schrijfmap bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks. Documentenmappen bedrukken we meestal met een zeefdruk of blinddruk, afhankelijk van jouw logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een schrijfmap hét relatiegeschenk voor komend jaar. Maar ook een lasergravure of een blinddruk bestaat tot de mogelijkheden bij sommige mappen.

Schrijfmappen bedrukken en personaliseren met uw logo

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Schrijfmappen laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Wie gebruikt de schrijfmap nou niet, of je map nu op kantoor of voor het noteren van je wekelijkse boodschappen gebruikt, zelfs voor het netjes bij elkaar houden van diverse briefjes en aantekeningen is de schrijfmap zeer geschikt. Een bedrukte schrijfmap is er meestal in het formaat A4 of A5, en uitgerust met een notitie blok om alles te kunnen noteren wat je goed wilt bewaren. Natuurlijk is er ook een plekje voor je balpen ( evt. bedrukt met een logo), zodat je die altijd bij de hand hebt.

Bedrukte schrijfmap gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Wij van DéBlé zijn van mening dat een schrijfmap een waardevol en functioneel relatiegeschenk zal zijn. Met een gepersonaliseerde lederen schrijfmap met rits of een ringband map geeft je een prefect personeelsgeschenk weg. Met de juiste bedrukking kan dit zorgen voor meer naamsbekendheid en de juiste uitstraling.  Er zijn verschillende mogelijkheden om een schrijfmap te laten bedrukken, dit is wel afhankelijk van het materiaal. Je kunt je wellicht voorstellen dat een kunststof map niet geschikt is een blinddruk, het plastic zal smelten.

De meest gebruikte technieken zijn: zeefdruk, transferdruk, tampondruk, foliedruk en de blinddruk (ook wel hot-stamping of debossing genoemd). Welke techniek voor jouw logo het beste is kun je dus het beste even overleggen met ons :-).