Sleutelhangers bedrukken relatiegeschenk

Sleutelhangers bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú je relaties met een bedrukte sleutelhanger als relatiegeschenk. Sleutelhangers bedrukken met logo? Laat nu bij DéBlé je sleutelhanger bedrukken! Sleutelhangers zijn originele relatiegeschenken of promotieartikelen om aan jouw klanten en/of relaties te geven. Zo laat je een goede indruk achter bij de klant waar door ze u niet zo snel vergeten. Bovendien kan je, dankzij ons enorme aanbod, sleutelhangers online kopen en zo kiezen dat perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf, laat daarom je sleutelhanger met jouw logo! Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, vraag snel een vrijblijvende offerte/voorstel aan! Sleutelhangers bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks. Sleutelhangers bedrukken we in meeste gevallen met een tampondruk, afhankelijk van de kleuren in jouw logo.

Pagina 1 van 8
Pagina 1 van 8


Sleutelhangers bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Wij van DéBlé zijn van mening dat een sleutelhanger een klein geschenk is met een groot gebaar. Wanneer je namelijk een tekst of logo op de sleutelhanger laat bedrukken laat je een zeer goede indruk achter bij jullie zakenrelaties. Vooral de zakenrelaties die hun sleutelbos altijd kwijt zijn, zullen je hiermee zeer dankbaar zijn! Heb jij dat ook wel eens? Je hebt haast maar bent de sleutels kwijt! Na wat tieren en rond zoeken wilt je het bijna opgeven, maar dan zie je ze liggen. Ja hoor, ze liggen gewoon bij de spullen op tafel die mee moest nemen naar werk. Inmiddels ben je alweer 10 minuten verder en komt waarschijnlijk te laat op het werk. Ineens bedenk je zich dat mijn sleutels toch maar iets meer herkenbaar moet maken. Gebruik daarvoor de sleutelhangers van DéBlé!

 

Bedrukte sleutelhangers gepersonaliseerd met uw logo hét relatiegeschenk

Veel mensen gebruiken sleutelhangers om hun sleutelbos er mee op te fleuren. Toch is de sleutelhanger ook voor het herkennen van uw sleutels, wanneer u ze niet kunt vinden of ze zijn weg gepakt kunt u ze altijd herkennen aan de sleutelhanger die er aan hangt. Hotels hebben bijvoorbeeld hele grote sleutelhangers aan de sleutels van de hotelkamers hangen, zo willen ze voorkomen dat de sleutels worden meegenomen. Dat maakt de sleutelhanger toch functioneel en handig. Sleutelhangers bedrukken doen wij al sinds 1972!


Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw sleutelhanger bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Sleutelhangers bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!