Stormparaplu bedrukken relatiegeschenk

Stormparaplu bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte storm- golfparaplu als relatiegeschenk. Stormparaplu bedrukken met logo? In de golfsport werd lang geleden de storm-golfparaplu alleen gebruikt, maar nu zie je de golfparaplu ook overal op straat, vooral op regenachtige dagen. Zowel golfprofs als recreatieve golfers kunnen een golfparaplu gebruiken of het nu regent of als de zon schijnt, komt deze goed van pas. Een storm-golfparaplu bedrukt met het logo van een golfvereniging of bedrijf word zo een buitenreclame van onmisbare waarde.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Stormparaplu laten bedrukken

Wil jij jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven? Geef een stormparaplu aan relaties en medewerkers en je komt zo in ieder jaargetijde onder de aandacht. Stormparaplu’s staan bekend om de windbestendigheid, geen windhoos die deze paraplu’s slopen. Als het regent gaat vaak gepaard met windhozen, dan zijn stormparaplu’s de ideale relatiegeschenken om uit te delen. Bekijk hierboven de ruime keuze! De segmenten van een stormparaplu bieden ruimte aan een royale opdruk, en valt in de smaak bij jouw klant.

Onze top 3 storm paraplu’s:
 Newport 30" stormparaplu (heeft een storm bestendig systeem, uitgerust met glasvezel baleinen, geleverd met een hoes met schouderband. Pongé polyester.)
✓ Tornado 23” storm paraplu (luxe dubbellaags stormparaplu van 190T pongee polyester met automatische opening. Metalen stok met glasvezel frame. Windproof & windbreker systeem. Verpakt in Swiss Peak giftkoker).
 23” fiberglas gekleurde paraplu (190T pongee paraplu met 8 panelen en automatische opening. Bijpassend gekleurde metalen steel, glasfiber frame en baleinen. EVA foam handvat met matching kleur detail. Windproof systeem).

Stormparaplu bedrukken met logo

Stormparaplu’s zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. De stormparaplu’s bedrukken met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een golfparaplu een geschikt cadeau! Met een bedrukte paraplu word elke grijze herfstdag een blikvanger op straat. Laat ons jouw paraplu bedrukken en overtuigen met jouw eigen klasse en persoonlijke stijl. Maar ook als cadeau-idee zijn bedrukte paraplu's altijd welkom. Of het nu voor jouw zakelijke partners of in de privésector is als een leuk relatiegeschenk - begeleid jouw klanten in alle weersomstandigheden met dit onmisbare promotionele geschenk.

Zeefdruk, digitale transfer of een transferdruk op jouw storm- golfparaplu?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Digitale transfer het gewenste beeld wordt digitaal op een speciale folie afgedrukt, in een vooraf ingestelde vorm uitgesneden en vervolgens met een hittepers op het item aangebracht.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het tranfserpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Meest voorkomende storm- golfparaplu's:
 23'' omkeerbare paraplu
 30'' automatische stormparaplu
 32" stormparaplu met ventilatie
 23" dubbellaags automatische paraplu

Waarom bestel jij jouw stormparaplu bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van storm- golfparaplu’s. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor de scherpe online prijs.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw stormparaplu bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Stormparaplu bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie storm-golfparaplu.