Thermosflessen bedrukken relatiegeschenk

Thermosfles bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde thermosfles als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Thermosflessen bedrukken met logo/tekst? Wij drukken thermosflessen in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van jouw logo. Thermosflessen zijn een ideaal voor de sportieve relaties, vooral winters als de koffie of thee lekker warm moet blijven tijdens een lange wandeling of zomers tijdens een fietstocht een koel drankje.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Thermosflessen bestaan tegenwoordig uit geheel uit metaal, dat wil zeggen dat de binnen en buitenfles beide van metaal zijn, en de afsluitbare dop is meestal van kunststof.  Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, offerte/voorstel en ontwerp in paar minuten! Thermosflessen bedrukken we met een rondzeef- of tampondruk of met een gravure, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de thermosflessen hét relatiegeschenk voor komende jaar.

Thermosflessen bedrukt en gepersonaliseerd als relatiegeschenk.

De meeste mensen zijn tegenwoordig erg mobiel en vaak op reis. Onderweg heb je natuurlijk wel eens behoefte aan een lekker warm drankje. Maar als je altijd onderweg je koffie en thee moet kopen, ben je zo kapitalen kwijt! Bovendien kun je het niet overal een warm drankje kopen. Een bedrukte thermosfles met logo biedt daarvoor de uitkomst. Met een handige thermos mok, thermosbeker of thermoskan kun je onderweg gegarandeerd van een warme (of koude) drank genieten. Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Laat dan jouw thermosflessen bedrukken met een logo, tekst of slogan. Natuurlijk bedrukken we ook thermosbekers en dubbelwandige flessen. Zo zullen jouw relaties nog vaak aan je denken, als ze onderweg, in de auto of trein, van een heerlijk kopje koffie of chocolademelk genieten!


Onze top 3 thermosflessen:
 Swiss Peak Elite 1L copper vacuüm fles (is gemaakt uit dubbelwandig 18/8 roestvrij staal, blijft 8 uur warm en 24 uur koud).
✓ Sullivan geïsoleerde thermosfles (dubbelwandig geïsoleerde thermosbeker met schroefdop, ideaal voor een lasergravure).
 Chan Dubbelwandige, roestvrijstalen thermosfles (500 ml, in trendy kleuren leverbaar en goed te graveren).

Gepersonaliseerde thermosflessen.

Bedrukte thermosflessen inzetten voor uitstapjes, wandelingen of een evenement in de buiten lucht, zijn de thermosflessen erg handig en worden vaak gebruikt. Hoogwaardige producten houden jouw dranken lang warm of koud, afhankelijk van of je de thermosfles met een warme of koude drank hebt gevuld. Isoleerflessen zijn meestal dubbelwandig. Aan de ene kant zorgt dit voor een isolerend effect en aan de andere kant dat de fles aangenaam is om vast te houden, zelfs wanneer je een warme drank gebruikt, zoals thee of glühwein. Sommige thermosflessen zijn bovendien vacuüm geïsoleerd, geen lucht tussen de wanden. Deze isolatie leidt tot een versterking van het isolatie-effect, waardoor de dranken nog langer de gewenste temperatuur behouden.


4 soorten isolatie:
 Plastic lucht isolatie: lucht tussen 2 kunststof wanden ( warm voor 2 uur, koud voor 4 uur )
✓ RVS lucht isolatie: lucht tussen dubbele RVS wand of RVS/kunststof ( warm voor 3 uur, koud voor 6 uur )
 Vacuüm geïsoleerd: geen lucht tussen de wanden ( warm voor 5 uur, koud voor 15 uur )
 Copper vacuüm geïsoleerd: geen lucht tussen wanden + koper plated binnenste wand ( warm voor 8 uur, koud voor 24 uur )


Bedrukte thermosflessen met uw bedrijfslogo.

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van de isoleerflessen. Ook met een gepersonaliseerde full colour sleeve of gegraveerd met de naam, geeft net die extra uitstraling, aan de isoleerflessen die jouw klanten of werknemers ontvangen.

 

Thermosfles personaliseren uw naam.

Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor de scherpe online prijs.