USB Sticks bedrukken relatiegeschenk

USB Sticks bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nu je relaties met een bedrukte USB stick als relatiegeschenk. USB Sticks bedrukken met logo? Geef een passend geschenk….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....USB sticks bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. Jouw persoonlijke USB geheugen...laat nu bij DéBlé je USB stick bedrukken!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Met onze groeiende mobiliteit neemt ook de behoefte aan mobiele data toe, onafhankelijk van waar we zijn. Foto-, muziek-, filmbestanden en beroepsmatige dat moet en altijd en overal beschikbaar zijn. Dat maakt een USB geheugen tot een praktisch product en een ideale reclamedrager en marketing tool voor jouw bedrijf. De opdruk van jullie logo maakt van een USB Stick hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Bedrukte USB sticks als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. USB sticks zijn populair om weg te geven. Een bedrukte USB stick is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten USB sticks in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van USB sticks neem dan gerust contact met ons op!

USB sticks laten bedrukken met logo

USB sticks zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een USB stick bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een USB stick een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw USB stick bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. USB sticks bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!