Waterflessen bedrukken relatiegeschenk

Waterflessen bedrukken met logo, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in elke gewenste PMS drukkleur. Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte waterfles als relatiegeschenk. Waterflessen bedrukken met logo? Wij drukken waterflessen in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van jouw logo. Waterflesjes bedrukken met logo is op dit moment echt van deze tijd en trendy, omdat deze duurzaam zijn en lang meegaan en zo het plastic probleem te verminderen. Waterflessen met bedrukking zijn op dit moment een zeer populair relatiegeschenk. Een waterfles is handig voor tijdens het vergaderen, werk of tijdens de lunchpauze wandeling met collega’s.

Pagina 1 van 10
Pagina 1 van 10


Waterflessen gepersonaliseerd.

Waterflessen als relatiegeschenk worden de afgelopen jaren steeds vaker ingezet om het drinken van kraanwater te stimuleren en het plastic afval van PET flessen tegen te gaan. Kies dan evt. ook voor een mooie stalen waterfles, een sportfles, misschien zelfs een dubbelwandige waterfles. Deze hebben we ook in alle soorten en maten, dus keuze genoeg! Waterflessen met logo kan al vanaf 6 werkdagen. Waterflessen bedrukken we met een zeefdruk of tampondruk, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de waterflessen hét relatiegeschenk voor komende lente en zomer. Waterflessen met je logo kunnen we leveren vanaf 25 stuks.
Zit je in een vergadering of loop je mee met een wandel 4-daagse, dan zorgt een waterfles bij de hand voor een goede dorstlesser. Of je nu kiest voor een opvouwbare waterfles, waterfles met infuser als relatiegeschenk of een aluminium waterfles op deze manier wordt jouw bedrijf geassocieerd met verkoeling op elk moment van de dag. Ideaal voor golfverenigingen, sportclubs en natuurlijk ook voor de medewerkers op kantoor.

Meest voorkomende waterflessen:
 Opvouwbare waterfles (handig en eenvoudig weer op te vouwen).
 Geïsoleerde drinkfles (houdt de dranken lekker koel of warm).
 Waterfles met infuser (maak op deze manier een fruitdrankje).
 Sportfles bedrukken (handig met een drink tuit).
 RVS drinkfles bedrukken (ideaal voor warme en koude drankjes).

 

Gepersonaliseerde met uw logo waterflessen.

Drinkflessen bedrukken met logo als relatiegeschenk zijn leverbaar in de verschillende maten 0,4 liter, 0,5 liter en zelfs in 0,6 liter met een opklapbare drink tuit of een schroefdop. Met deze bedrukte waterflesjes blijft geen enkele keel droog. Originele drinkflessen met een logo en gepersonaliseerde full colour sleeve zijn echte blikvangers bij elke vergadering en elk op evenement / festivals. Maak nu ook verfrissende reclame of lekkere promotie met onze waterflesjes. De drinkflesjes zijn ideaal om weg te geven aan jouw relaties op een beurs of als aandenken van de opening van je zaak. Waterflesjes met logo zijn een perfecte manier voor goede naambekendheid en een lekker en verfrissend relatiegeschenk, waarmee je je klanten zeker op kunt trakteren. Wij kunnen de drinkflessen op verschillende manieren bedrukken, vraag naar mogelijkheden.

 

Waterflessen bedrukt uw logo en naam.

Vraag nu een gunstige offerte van een van onze ruim 200 waterflesjes aan! Een breed scala aan waterflesjes, kun je terecht op onze promotionele website.

Wij bedrukken waterflessen met jouw logo, afbeelding of reclameboodschap. De druktechniek die we nemen, afhankelijk van de fles, een gunstige tampondruk, full colour printen, of een lasergravure of de fles rondom bedrukt door middel van een zeefdruk (in een of meerdere kleuren). Personaliseer of bedenk water promotieactie`s als hoogwaardige weggeefacties voor goede klanten, zakenrelaties en medewerkers. Waterflessen als verfrissende relatiegeschenken en met jouw logo om de uitstraling naar buiten toe weer te geven - en dat dagelijks. 

 

Bedrukte waterflessen met uw logo

Meest voorkomende materialen:
 Tritan drinkflessen® (duurzaam, onbreekbaar en krasvast).
 Aluminium (licht, ideaal voor buiten activiteiten).
100% lekvrij (handig mee te nemen in de auto of handtas).
 BPA vrije drinkflessen (bevat geen chemische grondstoffen).