Heupflesjes bedrukken met logo als relatiegeschenk

Heupflesjes bedrukken met logo? Wij drukken heupflesjes in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van uw logo. Heupflesjes bedrukken we door middel van een tampondruk, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de heupflesjes. De opdruk maakt van het heupflesje hét relatiegeschenk voor het komend seizoen voor jouw klanten of personeel. Heupflesjes zijn vaak ook geschikt om te graveren. Dit doen we met een diamant gravure of lasergravure dit geeft een nette en verzorgde uitstraling. Graveren hoeft niet perse duurder te zijn als bedrukken, mail ons gerust...Bedrukte heupfles als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heupflesjes zijn nu weer helemaal populair om weg te geven. Een bedrukte heupfles is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten heupflesjes in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken of graveren van een heupflesje neem dan gerust contact met ons op!

Heupfles laten bedrukken met logo

Heupflesjes zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een heupflesje bedrukt of gegraveerd met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een heupflesje een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw heupfles bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Heupflesjes bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in heupflesjes bedrukken sinds 1972