Koffiekopjes bedrukken met uw logo

Koffiekopjes bedrukken, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in 2021. Geef een passend gepersonaliseerd koffiekopje als relatiegeschenk….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Koffiekopje bedrukken met je logo? Verras juist nú je klanten en personeel met een gepersonaliseerd kopje als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Bij het drinken van een heerlijke kop koffie of thee zullen jouw relaties altijd even aan jouw bedrijf denken. Een ideaal relatiegeschenk om reclame te maken! Laat je kop en schotel bedrukken met logo, bijvoorbeeld voor evenementen of voor in de bedrijfskantine. Om de kop en schotels te bedrukken duurt ongeveer 14 werkdagen. Het aantal en opdruk bepalen jouw prijs, vraag altijd offerte aan voor de laagste prijs! De opdruk van jullie logo maakt van een kop en schotel hét relatiegeschenk op elk moment van de dag. Kop en schotel bedrukken met je logo is mogelijk vanaf 60 stuks. Kop en schotel bedrukken we door middel van een transferdruk, deze worden handmatig op de kop en schotel aangebracht. In de oven wordt de opdruk erin gebrand. Dus de opdruk is dan 100% vaatwasserbestendig.

Geen producten gevonden...

 

Bedrukte kop en schotel als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kop en schotel zijn populair om weg te geven. Een bedrukte kop en schotel is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten kop en schotel in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een kop en schotel neem dan gerust contact met ons op!

Kop en schotel laten bedrukken met logo

Kop en schotel zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een kop en schotel bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een kop en schotel een geschikt cadeau! Bij vergaderingen en netwerkbijeenkomsten komt zo jouw bedrijf in de schijnwerpers te staan.


Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw koffiekopjes bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Kop en schotel bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie koffiekopjes.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in koffiekopjes bedrukken sinds 1972