Kop en schotel bedrukken met logo als relatiegeschenk

Kop en schotel bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú je relaties met een bedrukte kop en schotel als relatiegeschenk. Bij het drinken van een heerlijke kop koffie of thee zullen jouw relaties altijd even aan jouw bedrijf denken. Een ideaal relatiegeschenk om reclame te maken! Laat je kop en schotel bedrukken met logo, bijvoorbeeld voor evenementen of voor in de bedrijfskantine. Om de kop en schotels te bedrukken duurt ongeveer 14 werkdagen. Het aantal en opdruk bepalen jouw prijs, vraag altijd offerte aan voor de laagste prijs! De opdruk van jullie logo maakt van een kop en schotel hét relatiegeschenk op elk moment van de dag. Kop en schotel bedrukken met je logo is mogelijk vanaf 60 stuks. Kop en schotel bedrukken we door middel van een transferdruk, deze worden handmatig op de kop en schotel aangebracht. In de oven wordt de opdruk erin gebrand. Dus de opdruk is dan 100% vaatwasbestendig.

 

Bedrukte kop en schotel als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kop en schotel zijn populair om weg te geven. Een bedrukte kop en schotel is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten kop en schotel in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een kop en schotel neem dan gerust contact met ons op!

Kop en schotel laten bedrukken met logo

Kop en schotel zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een kop en schotel bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een kop en schotel een geschikt cadeau! Bij vergaderingen en netwerkbijeenkomsten komt zo jouw bedrijf in de schijnwerpers te staan.


Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw kop en schotel bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Kop en schotel bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie kop en schotel.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in kop en schotel bedrukken sinds 1972