Rolmaten bedrukken met logo

Rolmaten bedrukken met logo als relatiegeschenk. Even een plank afmeten, meten of die kast wel in dat hoekje past, een rolmeter bij de hand is nooit overbodig. Dus wanneer je jouw klussende zakenrelatie verrast met een mooie bedrukte rolmaat, ben je er van verzekerd dat dit ook gebruikt zal worden. Wil je het helemaal compleet maken? Laat een rolmaat dan bedrukken met jouw logo. En er zal telkens weer een blik op jouw firmanaam worden geworpen tijdens het klussen. Rolmaten worden bedrukken met een zeef- of tampondruk, maar ook een full-colour doming zijn bij sommige mogelijk, afhankelijk van het ontwerp van jouw logo. De opdruk van jullie logo maakt van de rolmaten hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 3 van 3
Pagina 3 van 3

Rolmaten laten bedrukken

Rolmaten laten bedrukken kan al vanaf 50 stuks. De rolmaat is dé topper voor in de bouw. Want elke bouwvakker heeft er wel één in zijn gereedschapskist liggen. Dus verras jouw medewerkers of relaties met een rolmaat met logo, en op deze manier breng je bedrijf weer onder de aandacht.... Wij willen je graag helpen met het uitzoeken van de juiste rolmaat. Er zijn verschillende lengtes en modellen te krijgen, 2, 3, en 5 meter. Maar ook duimstokken, in diverse lengtes. Rolbandmaat is een functioneel en leuke gadget om weg te geven op beurzen of open huis.


Welke rolmaten worden het meest verkocht bij jullie als relatiegeschenk?:

5 meter (40%)
3 meter (30%)
8 meter (20%)
1 meter (10%)

 

Bedrukte rolmaten als relatiegeschenk

Even snel de maat een tafel opmeten of een plank af zagen? Dat kan met een rolmaat of meetlint. Dit is een zeer praktisch relatiegeschenk dat in ieder huishouden thuis hoort. De kans dat de ontvangers van de rolmaat erg blij zijn met jouw relatiegeschenk is dan ook groot. Dankzij een gunstige prijs per rolmaat kun je deze uitdelen als promotiemateriaal op een evenement of ervoor zorgen dat je een nieuwe doelgroep kunt aanspreken. Uiteraard kunnen we zowel rolmaten als een duimstok voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam.

Maak van de rolmaat een uniek cadeau!
Een full colour sleeve geeft de rolmaat net even iets meer uitstraling.

Full colour sleeve verpakking:
Wij kunnen een aantal rolmaten uit ons assortiment jouw eigen cadeau van te maken d.m.v. een sleeve. Deze wordt full colour bedrukt. Op deze wijze, creëer jij zo jouw eigen unieke verpakking. Maak van jouw relatiegeschenk een origineel cadeau! De verpakking maakt het pas écht af!

 

Rolmaten met logo

Zonder geschikte rolmaten gaat niets goed op de bouwplaats. En ook het gemiddelde huishouden heeft af en toe iets te meten. Geef daarom een rolmaat met logo weg met een geweldig reclame-effect. Een relatiegeschenk dat reclame garandeert voor de komende jaren. Rolmaten en meetlinten zijn al goedkoop om te kopen en kunnen worden ingezet voor een weggeefactie en als aanvulling op beurzen of promotionele evenementen. Experts zeggen dat relatiegeschenken geschikt moeten zijn voor dagelijks gebruik en handig in gebruik. Als je een rolmaat laat bedrukken en weggeeft als een promotieartikel, gaat het bereik van jouw naamsbekendheid veel verder dan de lengte van het meetlint, omdat de mogelijke ontvangers groot is. Tenslotte mag een rolmaat niet ontbreken in een huishouden of gereedschapskist. Zelfs degenen die een goed gevoel voor verhoudingen, moeten van tijd tot tijd meten. Uiterlijk zal een rolmaat met logo en de millimeterschaal precies goed zijn.

 

Rolmaat bedrukken

Succes is meetbaar - met jouw persoonlijke rolmaat slaagt elke bouwproject. Dus ook professionele vakmensen zijn goed uitgerust. Een echte blikvanger op elke bouwplaats. De grote naamsbekendheid kan niet met rolmaat worden gemeten, maar met al het andere! Daarom geloven we in het feit dat een bedrukking op rolmaten altijd werkt! Omdat het logo wordt gedrukt op de rolmaat of met een full colour doming vaak wordt gebruikt in het dagelijks leven, meet het herhaaldelijk reclame en wordt het onbewust waargenomen. Maar ook met een gepersonaliseerde full colour sleeve, geeft net die extra uitstraling, aan de rolmaat die jouw klanten of werknemers ontvangen. Maak jouw rolmaat extra persoonlijk door een specifieke tekst of logo op de sleeve te plaatsen. Op deze wijze wordt het geefmoment en het relatiegeschenk om nooit te vergeten.


Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw rolmaat bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie rolmaten.