Zakmessen bedrukken met logo

Zakmessen zijn zeer functionele en gewaardeerde promotieartikelen. Bij mannen zijn ongetwijfeld zakmessen een geliefd relatiegeschenk. Wie heeft het niet tussen z’n gereedschap liggen, een hobbymesje of een handig zakmes? Of een Swiss Peak zakmes om te gebruiken op survival of natuurlijk als gereedschap. Laat jouw zakmessen of de Swiss Peak zakmes / multitool bedrukken met een logo, zodat je klant bij elk gebruik ervan, herinnerd wordt aan jouw relatiegeschenk. Zakmessen bedrukken doen we in een paar dagen tijd. Zakmessen bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je om 'bolling van het mes heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de zakmes. De opdruk van jullie logo maakt van de zakmessen hét relatiegeschenk voor komend jaar. Zakmes bedrukken met je logo kan al vanaf 50 stuks. 

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Bedrukte zakmes als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Zakmessen laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zakmessen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte zakmes is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten zakmessen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van zakmessen, neem dan gerust contact met ons op!

Zakmessen laten bedrukken met logo

Zakmessen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor uw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een zakmes bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een zakmes een geschikt cadeau. Zakmessen kunnen wij ook graveren met de naam van jouw relaties, maakt het net iets persoonlijker!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw zakmes bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Zakmessen bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.