Lippenbalsem bedrukken met logo

Lippenbalsem bedrukken doe je bij DéBlé Venlo! Heb je schrale lippen gekregen van de koud of van de warme zon? Smeer er dan een laagje lippenbalsem op! Zo zul je erg geen last meer van hebben.... Vaak gebeurt dit in de winter en in de zomer, doordat het weer veranderd kunnen jouw lippen schraal worden. In de winter is de oorzaak kou en in de zomer de felle warme zon. Laten we onze lippen dan maar goed verzorgen, je geef zo een goedkoop relatiegeschenk of premium weg, laat daarom je lippenbalsem bedrukken met jouw logo! De opdruk van jullie logo maakt van de lippenbalsem hét relatiegeschenk voor komend jaar.Lippenbalsem laten bedrukken

Wanneer gebruik je lippenbalsem? Wanneer je lippen schraal zijn geworden door de kou of door de zon. Daarom zijn er diverse soorten lippenbalsems. Wanneer je bijvoorbeeld gaat skiën heb je namelijk een lippenbalsem nodig met UV-filters, anders verbranden je lippen. Ook jouw zakenrelaties zullen soms last hebben van schrale lippen, ook zij willen graag verzorgde lippen hebben. Dan komt dat even mooi uit! Geef daarom jouw relaties een bedrukte lippenbalsem, dit is een goedkope manier van reclame maken en vergroot zo je naamsbekendheid. Zij zullen dit zeer zeker weten te waarderen.

 

Lippenbalsem met opdruk

Lippenbalsem is gemaakt van een harde zalf of was die meestal in de vorm van lippenstift of in een doosje wordt verkocht. Lippenbalsem wordt overal verkocht dus niet alleen bij drogisterijen maar ook bij supermarkten. Wist je dat de lippen als eerste uitdrogen van het hele lichaam? Dit komt omdat je lippen maar een heel dun laagje huid hebben. Daarom is het verstandig uw lippen goed te verzorgen. Dus een extra verzorging dat zorgt voor 'mond-tot-mond' reclame. De lippenbalsem is met name leuk voor organisaties uit de gezondheidszorg of schoonheidssalons. Jouw bedrukte lippenbalsem zullen het altijd goed op beurzen, evenementen of open dagen doen. Al onze cosmetica is dermatologisch getest.


Voordelen van onze lippenbalsem:
Handige stick: gemakkelijk in gebruik
Gegarandeerd dierproefvrij: productinformatiedossier opgesteld
Dermatologisch getest: volgens de CPNP norm

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw lippenbalsem bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Lippenbalsem bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden.