Hoofdtelefoons bedrukken

Hoofdtelefoons bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. Luidsprekers, hoofd- en oortelefoons zijn tegenwoordig in trendy uitvoeringen te krijgen. Een leuk retro mobiele telefoonhoorn of een opvouwbare hoofdtelefoon is zeer breed inzetbaar voor promotie artikel voor een platenzaak die wat extra's voor zijn klanten wil doen!
In een wereld die om gadgets draait, staat uw bedrijfsnaam met deze accessoires in het middelpunt. De techniek wordt door andere geleverd, maar jouw naam levert de toegevoegde waarde! 

De opdruk van jullie logo maakt van een hoofdtelefoon hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Bedrukte hoofdtelefoons als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Hoofdtelefoons bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hoofdtelefoons zijn populair om weg te geven. Een bedrukte hoofdtelefoon is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten hoofdtelefoons in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een hoofdtelefoon neem dan gerust contact met ons op!

Hoofdtelefoons laten bedrukken met logo

Hoofdtelefoons zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een hoofdtelefoon bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een hoofdtelefoon een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw hoofdtelefoon bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Hoofdtelefoons bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!