Memoblokken bedrukken met logo

Memoblokken bedrukken we met een zeef- of tampondruk, afhankelijk van jouw logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. Maar ook een blinddruk is een veelgebruikte druktechniek. De opdruk maakt van een memoblok een relatiegeschenk om te noteren. Om iemand aan iets te herinneren, kun je gebruik maken van memoblaadjes ook wel enn memoblok genoemd. Het zijn opvallende velletjes met een lijmrandje, zodat je deze kunt plakken op je bureau of koelkast om je ter herinneren aan je afspraak of dat het eten klaar staat. Memoblaadjes zijn handig wanneer er kleine notities gemaakt moeten worden, en zijn vaak geel van kleur, maar ook andere felle kleuren zijn er in de memoblokjes te vinden, laat daarom je memoboekjes bedrukken met jouw logo! De opdruk van jullie logo maakt van de memoblokken hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Bedrukte memoblokje als relatiegeschenk

Een memo is een kort briefje, geschreven om iemand aan iets te herinneren. In veel gevallen wordt een dergelijk briefje geschreven om de schrijver zelf aan iets te herinneren. Een memo boekje,  een kubushouder, sticky notes met bedrukking, zomaar een greep uit onze collectie “memoblokjes”. Zo wordt er zeker niks meer vergeten! Wij van DéBlé zijn van mening dat een memoblok een goedkoop en functioneel relatiegeschenk is.

Memoblokken laten bedrukken met logo

Er zijn bloks bij waarvan elk blaadje te bedrukken is zodat jouw relatie altijd en overal de gegevens bij de hand heeft van jouw bedrijf. Uiteraard kan alles met logo en in jouw eigen huisstijl gedrukt worden, zo maak je van een onmisbaar artikel iets heel persoonlijks!. Memoblokken worden bedrukt met een zeefdruk, hiermee kun je helemaal rondom bedrukken, dus voldoende ruimte voor jouw informatie.

Meest voorkomende memoblokjes:
Notitieblok
Sticky notes
Kubusblok
Kubus/pennen houder
Memoboekje eco

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw memoblok bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Memoblokken bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!