Schrijfmappen bedrukken met logo

Schrijfmappen kunnen van belang zijn voor iedereen. Zakenmensen en scholieren hechten namelijk veel waarde aan een schrijfmap. Hierin zullen ze namelijk alle belangrijke notities op kunnen schrijven. Zij zullen het dan ook zeer zeker waarderen wanneer jij een schrijfmap als relatiegeschenk of promotieartikel geeft. Wij van DéBlé zijn daarom van mening dat een schrijfmap een waardevol en functioneel relatiegeschenk zal zijn. Schrijfmap bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks. Schrijfmappen bedrukken we meestal met een zeefdruk of blinddruk, afhankelijk van uw logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een schrijfmap hét relatiegeschenk voor komend jaar. Maar ook een lasergravure of een blinddruk bestaat tot de mogelijkheden bij sommige mappen.

Pagina 2 van 4
Pagina 2 van 4

Schrijfmappen bedrukt als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Schrijfmappen laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Wie gebruikt de schrijfmap nou niet, of je map nu op kantoor of voor het noteren van je wekelijkse boodschappen gebruikt, zelfs voor het netjes bij elkaar houden van diverse briefjes en aantekeningen is de schrijfmap zeer geschikt. Een schrijfmap is er meestal in het formaat A4 of A5, en uitgerust met een notitie blok om alles te kunnen noteren wat je goed wilt bewaren. Natuurlijk is er ook een plekje voor je balpen ( evt. bedrukt met een logo), zodat je die altijd bij de hand hebt.

Schrijfmappen laten bedrukken met logo

Wij van DéBlé zijn van mening dat een schrijfmap een waardevol en functioneel relatiegeschenk zal zijn. Met een gepersonaliseerde lederen schrijfmap met rits of een ringband map geeft je een prefect personeelsgeschenk weg. Met de juiste bedrukking kan dit zorgen voor meer naamsbekendheid en de juiste uitstraling.  Er zijn verschillende mogelijkheden om een map te bedrukken, dit is wel afhankelijk van het materiaal. Je kunt je wellicht voorstellen dat een kunststof map niet geschikt is een blinddruk, het plastic zal smelten.

De meest gebruikte technieken zijn: zeefdruk, transfersdruk, tampondruk, foliedruk en de blinddruk (ook wel hot-stamping of debossing genoemd). Welke techniek voor jouw logo het beste is kun je dus het beste even overleggen met ons :-)


Meest voorkomende mappen:
A4 mappen.
A5 mappen.
Lederen schrijfmappen.
Luxe schrijfmappen.
 Met rits of zonder rits.
Schrijfmappen met ringband.

Bestel nu jouw relatiegeschenken.

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw schrijfmap bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Schrijfmappen bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.