Sleutelhangers met lampjes bedrukken met logo

Sleutelhangers met lampjes bedrukken we door middel van een tampondruk. laat nu bij DéBlé je sleutelhanger bedrukken! Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sleutelhangers met lampje zijn populair om weg te geven. Een bedrukte sleutelhanger met lampje is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hieronder vind je allerlei verschillende soorten sleutelhangers met lampje in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van sleutelhangers met lampje, neem dan gerust contact met ons op! De opdruk van jullie logo maakt van de sleutelhanger met lampje hét relatiegeschenk voor komend jaar.Bedrukte sleutelhanger met lampje als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Sleutelhanger met lampje bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Heb jij dat ook wel eens? Je hebt haast maar je bent je sleutels weer eens kwijt! Na wat tieren en rond zoeken wil je het bijna opgeven, maar daar liggen dan. Ja hoor, ze liggen gewoon bij de spullen op tafel die je mee moest nemen naar je werk. Inmiddels ben je alweer 10 minuten verder en je komt nu ook waarschijnlijk te laat op je werk. Je bedenk zich iets om de sleutels toch maar iets meer herkenbaar moet maken. Gebruik daarvoor de sleutelhangers met lampjes van DéBlé!

Sleutelhangers met lampjes bedrukken met logo

Sleutelhangers met lampjes zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een sleutelhanger met lampje bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een sleutelhanger met lampje een geschikt cadeau! Speciaal voor beurzen en evenementen.


Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw sleutelhanger met lampje bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Sleutelhangers met lampjes bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!