Kompassen bedrukken met uw logo

Kompassen bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú in 2021 je relaties met een bedrukte kompas als relatiegeschenk. Kompassen bedrukken met logo? Kompassen bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. Ben je de weg kwijt? Kompassen laten jouw nooit in de steek dus ga eens back to the basics!. Een kompas is niet enkel vele malen voordeliger in aanschaf dan een navigatiesysteem maar ook ontzettend makkelijk in gebruik. Voor wanneer je op survival gaat of voor andere evenementen met jouw relaties, kun je bedrukte kompassen inzetten als relatiegeschenk. Geef bij deze evenementen een bedrukte kompas cadeau. Of om bijvoorbeeld een wedstrijdje te doen wie het beste kompas kan lezen. Een leuk relatiegeschenk zo'n kompas, laat daarom je kompas bedrukken met jouw logo! De opdruk van jullie logo maakt van een kompas hét relatiegeschenk voor komend jaar.Bedrukte kompassen als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kompassen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte kompas is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten kompassen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een kompas neem dan gerust contact met ons op!

Kompassen bedrukken met logo

Kompassen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een kompas bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een kompas een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw kompas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. kompassen bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!