Heuptasjes bedrukken met logo.

Heuptasjes bedrukken met logo? Wij drukken heuptasjes in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van u logo. Ben jij buiten werktijd iemand die graag gaat wandelen of vaak op stap gaat? Dan is een heuptas met opdruk leuk om te krijgen van uw zakelijke collega's! Het is altijd fijn een tas bij je te hebben wanneer je van huis gaat, maar wanneer je er niet van houdt deze in de hand te hebben of aan je schouders te hebben hangen dan kunt je hem nog altijd op de heup meenemen! Toch leuk zo'n heuptas als relatiegeschenk! Heuptas bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Heuptasjes bedrukken we met een zeef- of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal drukkleuren. Heuptasjes bedrukken kan vanaf 6 werkdagen. De opdruk van jullie logo maakt van een heuptasje hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Heuptasjes laten bedrukken

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Heuptasjes bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Een heuptas bedrukken als relatiegeschenk? Bent u buiten werktijd iemand die graag gaat wandelen of vaak op stap gaat? Dan is een heuptas met opdruk leuk om te krijgen van uw zakelijke collega’s! Het is altijd fijn een tas bij u te hebben wanneer u van huis gaat, maar wanneer u er niet van houdt deze in de hand te hebben of aan uw schouders te hebben hangen dan kunt u hem nog altijd op de heup meenemen! Toch leuk zo’n heuptas als relatiegeschenk of als promotieartikel!

Heuptasjes met opdruk verkopen wij onder andere geschikt aan:
Hondenscholen - om hondensnoepjes op te bergen tijdens de training.
Opbergen van je geld en documenten - denk hierbij aan vakantie of dagje uit.
Waardevolle spullen bij je houden tijdens een festival of evenement - als er geen lockers zijn.
In de kapperswereld - voor het opbergen van o.a. de schaar en kam.
Voor verpleegkundige - alles bij elkaar: telefoon, sleutels, pieper, notitieboekje etc.

Heuptasjes laten bedrukken

Wat je ook zoekt, tegenwoordig is er een tas voor iedereen! Wij van DéBlé zijn dan ook van mening dat het leuk is om jouw zakenrelaties te verassen met een bedrukt heuptasje, zo denken de zakelijke relaties onder ons nog vaak aan je terug! Een heuptasje is een fijn klein tasje om bij je te hebben. Hierin kun je jouw belangrijke spullen kwijt. Zo heb je geen last van een tas aan uw schouder of van die spullen die je vast moet houden. Wij hebben voor je verschillende soorten en maten heuptassen. Zo vind je in ons assortiment de heuptas met opdruk, ideaal voor een dagje weg!

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw heuptas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Heuptasjes bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.