Heuptasjes bedrukken met logo

Heuptasjes bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras in 2020 je relaties met een bedrukte heuptasje als relatiegeschenk. Heuptasjes bedrukken met logo? Wij drukken heuptasjes in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van u logo. Ben jij buiten werktijd iemand die graag gaat wandelen of vaak op stap gaat? Dan is een heuptas met opdruk leuk om te krijgen van uw zakelijke collega's! Het is altijd fijn een tas bij je te hebben wanneer je van huis gaat, maar wanneer je er niet van houdt deze in de hand te hebben of aan je schouders te hebben hangen dan kunt je hem nog altijd op de heup meenemen! Toch leuk zo'n heuptas als relatiegeschenk! Heupband bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Heuptasjes bedrukken we met een zeef- of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal drukkleuren. Heuptasjes bedrukken kan vanaf 6 werkdagen. De opdruk van jullie logo maakt van een sport heuptasje hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Heuptasjes bedrukken met logo

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Heuptasjes bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Een heuptas bedrukken als relatiegeschenk? Ben jij buiten werktijd iemand die graag gaat wandelen of vaak op stap gaat? Dan is een heuptas met opdruk leuk om te krijgen van jouw zakelijke collega’s! Het is altijd fijn een tas bij je te hebben wanneer je van huis gaat, maar wanneer je er niet van houdt deze in de hand te hebben of aan jouw schouders te hebben hangen dan kun je het nog altijd op de heup meenemen! Toch leuk zo’n heuptas als relatiegeschenk of als promotieartikel!

Heuptasjes met opdruk verkopen wij onder andere aan of geschikt voor:
Hondenscholen - om hondensnoepjes op te bergen tijdens de training.
Opbergen van je geld en documenten - denk hierbij aan vakantie of dagje uit.
Waardevolle spullen bij je houden tijdens een festival of evenement - als er geen lockers zijn.
In de kapperswereld - voor het opbergen van o.a. de schaar en kam.
Voor verpleegkundige - alles bij elkaar: telefoon, sleutels, pieper, notitieboekje etc.

Heuptasjes laten bedrukken

Wat je ook zoekt, tegenwoordig is er een heuptas voor iedereen! Wij van DéBlé zijn dan ook van mening dat het leuk is om jouw zakenrelaties te verassen met een bedrukt heuptasje, zo denken de zakelijke relaties onder ons nog vaak aan je terug! Een sport heupband is een fijn klein tasje om bij je te hebben. Hierin kun je jouw belangrijke spullen kwijt. Zo heb je geen last van een tas aan jouw schouder of van die spullen die je vast moet houden. Wij hebben voor je verschillende soorten en maten heuptassen / buideltasjes. Zo vind je in ons assortiment de heuptas met opdruk, ideaal voor een dagje weg!

Waarom bestel jij jouw heuptasjes bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van heuptasjes. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, digitale transfer of een transferdruk op jouw heuptasje?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Digitale transfer het gewenste beeld wordt digitaal op een speciale folie afgedrukt, in een vooraf ingestelde vorm uitgesneden en vervolgens met een hittepers op het item aangebracht.

Transferdruk dit is een zeefdruk of (digitale) print op een papieren label, dat speciaal is geprepareerd voor de ‘transfer’ op een object. Dit wordt met hoge temperatuur aangebracht middels een ‘hot-press’.

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw heuptasje bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons. Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie heuptasjes.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in heuptasjes / buideltasjes bedrukken sinds 1972