USB gadgets bedrukken

USB gadgets bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. Heb je belangrijke bestanden of moet je een belangrijke presentatie opslaan? Sla deze dan op, op de USB gadget. Jouw relaties zullen deze zeer zeker gebruiken en het dan ook waarderen als ze een USB gadget krijgen van jouw. Deze kan toch een waarde hebben en vooral wanneer er bestanden op staan die belangrijk zijn. Waarom ook niet toch, laat daarom je USB gadgets bedrukken met jouw logo! De opdruk van jullie logo maakt van een USB gadget hét relatiegeschenk voor komend jaar.Bedrukte USB gadgets als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. USB gadgets zijn populair om weg te geven. Een bedrukte USB gadget is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten USB gadgets in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een USB gadget neem dan gerust contact met ons op!

USB gadgets bedrukken met logo

USB gadgets zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een USB gadget bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een USB gadget een geschikt cadeau! Speciaal voor beurzen en evenementen.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw USB gadget bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. USB gadgets bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!