Stappentellers bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Stappentellers bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde stappentellers die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! 

Stappentellers bedrukken we met een zeef- of tampondruk, dit is onder andere afhankelijk van jouw logo en aantal drukkleuren. Een stappenteller, een relatiegeschenk waar over nagedacht is. En je bent bewust bezig met jouw eigen gezondheid en die van jouw relaties? Dan kom je al snel uit bij een stappenteller of pedometer. Want wandelen is gezond voor je lichaam en geest. Zo kun je tijdens van het wandelen een indicatie zien van de afgelegde afstand en stappen, de natuur en van jouw muziek. Wat wil je nog meer.....laat daarom je stappentellers bedrukken met jouw logo!Bedrukte stappentellers als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Stappentellers bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stappentellers zijn populair om weg te geven. Een bedrukte stappenteller is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten stappentellers in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een stappenteller neem dan gerust contact met ons op!

Stappentellers laten bedrukken met logo

Stappentellers zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een stappenteller bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een stappenteller een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw stappenteller bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Stappentellers bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!