Verrekijker bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Verrekijker bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde verrekijkers die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! 

Verrekijker bedrukken we in meeste gevallen met een tampondruk, afhankelijk van jouw logo en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een verrekijker hét relatiegeschenk voor komend jaar. In de verte turen met de verrekijkers van DéBlé relatiegeschenken! Kijk omhoog of kijk ver voor je uit met een van onze verrekijkers. Een verrekijker bedrukken als relatiegeschenk voor de zakenrelaties die voor zogenaamde zaken naar het buitenland moeten en even in hun vrije tijd lekker wat rond willen turen. Ook handig voor een uitstapje survival met jouw personeel! Verrekijker bedrukken met je logo doen wij al sinds 1972.Bedrukte verrekijker als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Verrekijkers zijn populair om weg te geven. Een bedrukte verrekijker is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten verrekijkers in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een verrekijker neem dan gerust contact met ons op!

Verrekijker laten bedrukken met logo

Verrekijkers zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een verrekijker bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een verrekijker een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw verrekijker bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Verrekijker bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!