Broodtrommel bedrukken met logo

Broodtrommel bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras in 2020 je relaties met een bedrukte schoudertas als relatiegeschenk. Broodtrommel bedrukken met logo? Broodtrommel bedrukken met logo, leveren we al vanaf 100 stuks. De opdruk van jullie logo maakt van een broodtrommel hét relatiegeschenk voor komend jaar. Een brooddoos of broodtrommel, ook wel lunchbox genoemd, is een doosje waarin mensen hun lunch meenemen, bijvoorbeeld naar hun werk. Ook scholieren nemen vaak een broodtrommel mee naar school. Brood...daar zit wat in, maar waar zit het brood dan in? In een broodtrommel van goede kwaliteit, en waar het brood goed in verpakt is. Een handig relatiegeschenk voor jong en oud dat gebruikt zal worden.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Broodtrommel laten bedrukken met logo

Door het harde werken is het begrijpelijk dat jouw relaties / werknemers trek krijgen. Ook hiervoor hebben wij een passende gadget! Een bedrukte broodtrommel is een origineel relatiegeschenk dat bij elke lunch gebruikt zal worden. Zo laat jij jouw klanten optimaal genieten van hun welverdiende lunchpauze. Van de klassieke broodtrommel tot lunchboxen, trendy fruitboxen en grote voorraadboxen: wij hebben het allemaal en kunnen het allemaal voor jou bedrukken of het nu alleen een tekst / logo is of full colour.

Bedruke broodtrommel als relatiegeschenk

Broodtrommels zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een broodtrommel bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een broodtrommel een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw broodtrommel bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Broodtrommel bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!