Laat jouw bedrijf bloeien....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp
  • 0
Laat jouw bedrijf bloeien....

Hét perfecte moment
In de lente beginnen de mooiste bloemen te bloeien, zoals seringen, irissen en lelies - het perfecte moment om je klant te inspireren met mooie lenteproducten! Met de prachtige bloeiende bloemen en warmere dagen is de lente voor je klanten de perfecte tijd om bedrijfsevenementen te organiseren, waaronder picknicks of barbecues.

Jouw picknick benodigdheden

Combineer bijvoorbeeld de Sedum picknickkleed met een Soll opvouwbare picknicktafel voor een comfortabele picknick. Eten is een must, dus neem ook de Ellipse saladedoos, de Brisa 3-delige set van gerecycled glas en onze Ellipse 3-delige bestekset mee. Promoot zo jouw Excursion RPET koelrugzak om al je eten en drinken vers en koel te houden. Al deze zaken samen geef je het perfecte zomers picknick startpakket.

Hét perfecte zomers relatiegeschenk

Met de barbecue geschenken van DéBlé heb je een perfect zomers relatiegeschenk, voor al jouw klanten en relaties! Het is bijna weer zover, de zomer komt er aan! Dat betekend dat de temperatuur weer stijgt en dat we dus weer lekker naar buiten kunnen. We kunnen weer de terrasjes op, naar het strand om te zonnen maar laten we het belangrijkste niet vergeten. We kunnen de barbecue weer tevoorschijn halen genieten van het eten in de buitenlucht. Beleef samen met familie en vrienden een leuke avond vol met lekker eten en gezelligheid.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.