Over ons - 1972 / 2022

50 jaar DéBlé Relatiegeschenken

Wij (Manuela en Nick) zijn geen grote organisatie, beide zijn wij al meer dan 30 jaar actief in ons bedrijf en dat maakt dat we persoonlijker werken dan meeste aanbieders. Als eigenaars hebben we een andere insteek en gedachte over het begeleiden en uitvoeren van bestellingen.

Graag laten wij enkele van onze relatie`s dit zelf aangeven:

Vorig jaar zomer hebben wij contact gezocht met Nick en Manuela ivm ons nieuw fundraisings project de Venloplu. Wij werden door hun zeer hartelijk en open ontvangen. Manuela en Nick stonden meteen open voor onze ideeën en adviseerde ons goed in het uitzoeken van een speciale, goede kwaliteits paraplu. Door hun liefde voor het vak en kennis van de producten zorgen zij er voor dat je echt een product naar wens ontvangt.

Onze Venloplu is ontzettend goed ontvangen en inmiddels al een statement in Venlo en omstreken!

Lieve groeten,

De dames van Kiwanis Venlo Fides

Al jarenlang hebben wij een zeer betrouwbare relatie met DéBlé Relatiegeschenken waarbij er altijd tijd en ruimte is voor goed advies. Ook is er altijd een drukproef voor ons beschikbaar. Dit vind ik erg prettig. Dat weet je waar je aan toe bent. De levertijden zijn helder, transparant en gelukkig erg snel. Ik kan Déblé aan elk bedrijf aanraden. Autobedrijf Deinum

DéBlé relatiegeschenken is meer dan een prettige partner, ze denken goed mee, komen snel met voorstellen en werken transparant. Het assortiment is voldoende groot, zodat er voor elke gelegenheid een gepast item te kiezen valt. What you see is what you get en wat je besteld wordt snel geleverd en de kwaliteit is goed. Het contact is persoonlijk wat door mij als enorm prettig wordt ervaren. Dit is voor mij de reden om altijd als eerste bij Nick en Manuela aan te kloppen.

Patric Vosbeek
Senior Procesmanager
PostNL Pakketten

Omdat wij ons personeel graag leuke cadeautjes willen geven met ons logo erop, zijn we een paar jaar geleden bij DeBle terecht gekomen. Ze zijn altijd erg behulpzaam en leveren goed en snel. Dus onze volgende bestelling zal zeker weer via DeBle gaan. – NBCUniversal"

Enkele jaren geleden heb ik de organisatie van de finale declamatiewedstrijd voor de kinderen van de basisscholen Veldeke Limburg opgepakt en de kinderen krijgen dan een leuk cadeautje mee. Tijdens mijn zakelijke leven had ik al goede contacten met Déblé en Nick en Manuela en dat was voor mij dan ook ‘n gemakkelijke keuze om weer naar Déblé te gaan. Het is altijd lastig om iets voor kinderen te vinden maar met de hulp en adviezen van Déblé lukt dit iedere keer weer.

We krijgen dan enkele ideeën aangereikt waar we onze keuze uit kunnen maken. De reactietijd en service is prima en de gemaakte afspraken worden goed nagekomen en geven al ideeën en mogelijkheden voor het komende jaar. Groet H. Buskes (Veldeke Limburg)

"We zijn 4 jaar geleden met onze winkeliersvereniging een actie gestart om milieu vriendelijke boodschappentassen met ons logo te bestellen voor onze zomersactie. Op aan raden van de supermarkt in onze winkelpassage kwamen wij bij Manuela en Nick terecht. Zoals aangegeven zijn we 4 jaar en 4 boodschappentassen verder, we krijgen een maand van te voren enkele monsters  van de tassen per post, proactief dus! Hierdoor kunnen er spijkers met koppen geslagen worden tijdens onze maandelijkse bijeenkomst. De jarenlange samenwerking met DéBlé is zeer prettig en het meedenken in de keuze van de tassen geeft de doorslag. We zijn benieuwd met welk model tas ze de volgende keer als suggestie mee komen. Vriendelijke groet, Nicole Goedhart"

"Twee jaar geleden de opening van mijn praktijk heb ik lippenbalsem met logo bij Manuela en Nick besteld. De lippenbalsem wordt erg gewaardeerd door onze patienten. Deze zijn erg goed bevallen en dit jaar heb ik opnieuw een bestelling geplaatst. Het directe en persoonlijke contact is erg prettig en de bestelling was snel in huis. Voor een volgende bestelling zal ik zeker weer bij hun gaan aankloppen. Vriendelijke groet, Petra Statema" 

Wij werken met o.a. met Printmaster:

Printmasters is een drukkerij voor hoogwaardige geschenken en promotionele artikelen, gericht op een breed scala aan druktechnieken voor harde en zachte goederen. Met ons eigen laboratorium en testcentrum kunnen we decoraties en prints aanbrengen op allerlei soorten oppervlakken en producten.

Komt u er te laat achter dat u relatiegeschenken nodig heeft (en het liefste bedrukt)? En is het eigenlijk allemaal wat kort-dag om te bestellen? 

Herkent u dit probleem? U bent eigenlijk te laat om relatiegeschenken te bestellen maar u moet ze wel over een paar dagen hebben.. Wij van DéBlé bieden u de oplossing. Wanneer u heeft besteld bij ons dan verzenden wij uw bestelling 3 werkdagen na uw akkoord op de drukproef. Zo heeft u snel uw bestelling in huis en kunt u uw zakenrelaties hier blij mee maken!

Omdat wij zelf beschikken over drukmachines kunnen wij uw bedrukte relatiegeschenken leveren binnen 6-8 werkdagen, als dit onverhoopt toch nog te lang voor u is neem dan gerust contact met ons op, zodat wij samen een passende oplossing kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,
Manuela en Nick Denekamp

DéBlé Relatiegeschenken
Ubroekweg Noord 14
5928 MT Venlo
Mail [email protected]
Telefoon +31(77) 354 14 83