Klantenservice

Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie relatiegeschenken en promotieartikelen.

 

Wij zijn elke dag open van 8.00 uur tot 18.00 uur. 

 

Komt u er te laat achter dat u relatiegeschenken nodig heeft (en het liefste bedrukt)? En is het eigenlijk allemaal wat kort-dag om te bestellen? 

Herkent u dit probleem? U bent eigenlijk te laat om relatiegeschenken te bestellen maar u moet ze wel over een paar dagen hebben.. Wij van DéBlé bieden u de oplossing. Wanneer u heeft besteld bij ons dan verzenden wij uw bestelling 3 werkdagen na uw akkoord op de drukproef. Zo heeft u snel uw bestelling in huis en kunt u uw zakenrelaties hier blij mee maken!

 

Omdat wij zelf beschikken over drukmachines kunnen wij uw bedrukte relatiegeschenken leveren binnen enkele werkdagen, als dit onverhoopt toch nog te lang voor u is neem dan gerust contact met ons op, zodat wij samen een passende oplossing kunnen vinden.

 

Met vriendelijke groet,

Manuela en Nick Denekamp

DéBlé Relatiegeschenken
Ubroekweg Noord 14
5928 MT Venlo
Mail info@deble.com
Telefoon +31(77) 354 14 83