Nog 15 dagen.....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Nog 15 dagen.....

Voordat je het weet, is het jaar alweer voorbij. Nog even een leuk relatiegeschenk voor klanten of relaties bestellen, om uw waardering of fijne samenwerking te uiten. Als u echt wil opvallen, geef dan uw relatiegeschenk in 2015!

Kerst- en eindejaarsgeschenken

Wat geeft u ze dit jaar? Een uniek relatiegeschenk voor de kerst of eindejaarsgeschenk bedrukt is het mooiste cadeau voor uw medewerkers en relaties. Het eind van het jaar is de tijd om gezellig met familie bij elkaar te zijn, en wat kan het dan mooier zijn met hét relatiegeschenk van u! Dit is het moment om al uw relaties te bedanken met een mooi kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk. 

Een lastige vraag, maar wij helpen u graag met het kiezen van uw relatiegeschenken voor kerst of eindejaarsgeschenken. Wacht niet te lang met bestellen, want  het is nu wel een kwestie van op tijd pieken. Want voor je het weet is het 2015!
Verras uw relaties met warme kerstgeschenken zoals een 4-delig kaasset en een thermosbeker. Wilt u uw relaties echt een uniek geschenken geven, geef dan een wijnset met de naam erin gegraveerd.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.