Verlies geen tijd......

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Verlies geen tijd......

Ga je binnenkort op vakantie of naar een evenement? Houdt er dan rekening mee dat je extra tijd kwijt kunt zijn aan verscherpte controles. Het is dan zeer handig als je beschikt over bagage waarbij deze afhandeling weinig tot geen tijd in beslag neemt. Daarom hebben we voor jouw wat items op een rij gezet wat erg interessant kan zijn.

Reisaccessoires bedrukken als relatiegeschenk?

Na de recente aanslagen in Frankrijk en België, zijn de controles op vliegvelden en evenementen/festivals aan gescherpt.  Handbagage en koffers worden gecheckt dus is het handig als je bijvoorbeeld je toiletspullen in een transparante toilettasje verpakt, zo kunnen ze snel zien wat er in zit, dit gaat sneller en hoef je niet zo lang te wachten. Ook op de komende festivals zal er meer controles zijn, vooral op rugzakken die men mee naar binnen wilt nemen. Om dan ook de spullen in een transparante rugzak te doen gaat het allemaal een stuk spoeler, op deze manier hou je de wachtende mensen niet op! 

Dankzij ons hoef je nooit meer iets te missen tijdens je vakantie. Met een groot assortiment reisaccessoires bieden wij je voldoende keuze. Van bagagelabels en paspoorthoesjes tot reisetui en reissets, bij ons kun je het allemaal vinden.Andere klanten kochten of bekeken ook deze reisaccessoires.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.