Antimicrobiële tech relatiegeschenken

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Antimicrobiële tech relatiegeschenken

Antimicrobiële tech relatiegeschenken
Aan ons assortiment hebben we antimicrobiële tech items, de Biomaster technologie van Addmaster, toegevoegd om een antimicrobiële bescherming te creëren voor deze items, die de groei van bacteriën voor 99,99% remt; gedurende de gehele levensduur van het product. Gebaseerd op de zilverionen technologie, is Biomaster een van 's werelds meest erkende antimicrobiële additieven. Het is veilig, effectief en voegt waarde toe in onze meer hygiënebewuste wereld.

Biomaster

Deze relatiegeschenken zijn behandeld met Biomaster, een antimicrobieel middel dat een tweede verdedigingslinie biedt tegen schadelijke bacteriën. De bescherming wordt niet op, maar in het productmateriaal aangebracht, wat een levenslange bescherming garandeert. De producten zijn getest volgens ISO 22196 voor antimicrobiële effectiviteit en ze zijn 100% onschadelijk en veilig in gebruik. Biomaster heeft geen enkele invloed op de recycleerbaarheid van het product. Het product bevat ook Verimaster, een unieke tracer die in het materiaal is verwerkt om aan te tonen dat de artikelen echt met Biomaster zijn behandeld, in tegenstelling tot veel producten op de markt die valse antimicrobiële claims maken:
Doeltreffendheid overeenkomstig ISO 22196
met Biomaster antimicrobiële bescherming
met Verimaster tracer

 Veilig in gebruik en volledig recyclebaar en geïntegreerd in het item, waardoor een levenslange bescherming wordt gewaarborgd.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.