Back to school!

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Back to school!

Start van het nieuwe schooljaar!
De zomervakantie is bijna voorbij en begint het schooljaar weer….Verras dus nu de scholieren en docenten met een functioneel geschenk. Geef ze een relatiegeschenk waar ze het hele schooljaar plezier van hebben, en daarna natuurlijk ook. Denk aan een schrijfmap of een documententas voor de docenten, voor het bij elkaar houden van het lesmateriaal, en voor de studenten een waterfles of een notitieboek bedrukt met het schoollogo of slogan.

Goed voorbereid op het nieuwe schooljaar!

Nu het nieuwe schooljaar bijna weer begint, is het belangrijk dat je alles bij je hebt, om het jaar goed te beginnen. Zo hebben wij voor jouw alvast een keuze gemaakt, want onmisbaar zijn bijvoorbeeld de kurken notitieboekjes, de stoere anti diefstal rugzak en de hippe drinkflessen. Ook voor onderwijsinstellingen zijn deze relatiegeschenken een idee, om aan hun scholieren te geven, zoals een waterfles met de naam van de school of een veiligheidsgeschenk zodat ze zichtbaar van en naar school zijn. Veel scholieren gaan met de fiets naar school en vooral als het weer slechter wordt, is het belangrijk dat ze goed opvallen in het verkeer.

Relatiegeschenken Back to school bestellen?

Er zijn genoeg redenen om relatiegeschenken weg te geven op scholen, studenten en leerkrachten. Aan het begin van het schooljaar of het einde van de basisschool en natuurlijk van het behalen van een diploma van het voortgezet onderwijs. Heb je een geschikt relatiegeschenk gevonden op onze site, neem dan gerust contact met ons op.

Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.