Bamboe : het veelzijdige powergras.....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Bamboe : het veelzijdige powergras.....

Bamboe : het veelzijdige powergras.....
Hoewel bamboe de uitstraling heeft van hout; is het eigenlijk een soort gras. Een grassoort die zeer snel groeit, waardoor het terecht een duurzaam imago heeft gekregen. De sterke stelen zijn hol en perfect geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Bamboe staat bekend om zijn toepassing in meubels, textiel, vloeren, plafonds... En zo voeren wij ook relatiegeschenken waarin dit trendy duurzame materiaal smaakvol wordt gebruikt. De voordelen van bamboe is: milieuvriendelijk materiaal, lichtgewicht materiaal en herbruikbaar. 

Relatiegeschenken van bamboe?

Bamboe producten zijn reclamematerialen waarmee met name waarden zoals duurzaamheid, milieubewustzijn, sociale betrokkenheid of de wil om te innoveren goed kunnen worden gecommuniceerd. Duurzame relatiegeschenken zoals bamboe zijn afkomstig van een milieuvriendelijke productie, bestaan ​​uit natuurlijke materialen of zijn biologisch afbreekbaar. Een bamboe relatiegeschenk is nu de trend en profiteer ervan en versterk het positieve reclame-effect bij jouw klanten/medewerkers, ook met het personaliseren van deze promotieartikelen met een individuele naam of verpakking of sleeve.Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.