Bezuinigd niet op marketing.....

  • Geplaatst op
  • Door Manuela Denekamp - van der Zande
  • 0
Bezuinigd niet op marketing.....

Blijf onder de aandacht....
Het is belangrijk dat je aan je marketing blijft werken, veel bedrijven ondervinden hinder van deze economische crisis, maar zodra deze weer onder controle is, zullen zij weer aan "klantenbinding" denken en doen. Door nu te investeren in jouw klanten, weten ze na deze crisis jouw zeker weer te vinden.....

De “coronacrisis” zorgt bij een aantal sectoren en bedrijven voor een daling van de omzet. Een logisch gevolg van deze ondernemers is dan ook, om de kosten onder de loep te nemen. Het begint vaak bij het niet weggeven van relatiegeschenken en stoppen met marketingcampagnes. Hoewel dit misschien op korte termijn iets oplevert, kunnen de gevolgen op langere termijn negatief zijn. Juist nu, in deze tijd, is het belangrijk om je klanten te koesteren, zodat ze je na de crisis weer weten te vinden. Blijf onder de aandacht bij je doelgroep en klanten, door toch reclame te maken.

Stuur een persoonlijk geschenk

Juist nu…… is het zeer belangrijk om je klanten, collega’s en jouw zakelijke relaties een hart onder de riem te willen steken. Door een persoonlijk geschenk te sturen, kan dit namelijk veel betekenen voor de mensen thuis of op het werk zijn. Het versturen van een relatiegeschenk met een persoonlijk boodschap, is een uitstekende keuze. Een “hartverwarmend” relatiegeschenk is een knuffelbeer gepersonaliseerd met logo of een “gebruiksartikel” is een mooi notitieboekje of powerbank met tekst of quote of een herbruikbare drinkfles, zodat je klanten, collega’s en zakenrelaties gezond blijven. Hiermee verstevigt je niet alleen de band maar blijf je ook zichtbaar, vooral in deze moeilijke tijd…..Door nu te investeren in je klanten of zakenrelaties, zal je na deze crisis, sneller weer van de vruchten plukken.



Vragen...stuur gerust een mailtje, Nick of Ik (Manuela) beantwoorden graag jouw vragen....

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.